Реклама
Реклама
Реклама

Libri "Si të bëj një të sapoardhur në internet?"

 1. Si për të bërë një newbie në internet?
 2. Sipas librit ...
 3. Çifti i dashur
 4. Planet për edicionin e ardhshëm
 5. x64 (aka andi)

Ditë e mirë, miq të dashur.

Zavlelochka kaloi pa pasoja. Më bën të mendoj për këshillueshmërinë e një aventure të vogël. Por vdesin hedhur. Unë nuk shoh ndonjë arsye për t'u kthyer prapa. Le të shkojmë!

Kujtoni momentin kur keni dëgjuar së pari zërin e monedhave në rënie në WM Keeper? Unë pranoj se shumë njerëz nuk e përdorën këtë klient, kështu që unë do të kërkoj ndryshe. Mos harroni ndjenjat që keni përjetuar kur merrni paratë tuaja të para nga interneti?

Mos harroni ndjenjat që keni përjetuar kur merrni paratë tuaja të para nga interneti

Puna e parë "e rritur", nëse mund të them kështu, ishte në universitet. Ishte e mundur të shkruante një program për departamentin. Pra, ndjenja që përjetova kur mora këto para nuk vlen të shkëlqejë me marrjen e parë të parave elektronike. Pse kaq? Asnjë çelës. Kjo është e pashpjegueshme, veçanërisht pasi dhjetëra centë ranë në "Kiper".

Unë mendoj se kjo është pikërisht ajo që më bëri të shkruaja një broshurë. Përkundrazi, duhet të ketë qenë një broshurë, por një libër i vogël u botua. Aventura e dhjetorit u riplanket për në janar. Më tej, në procesin e punës, një ditë e bukur e botimit ka lindur prej vetes - 17 shkurt 2017. Dhe po, supozimi është i saktë, libri ishte përfunduar pak kohë më parë.

Nuk mund të them nëse libri është i ndryshëm nga veprat e ngjashme. Unë, të paktën, ato nuk janë takuar. Artikuj të vetëm - patjetër, po po, kam disa për këtë temë. Faqet - gjithashtu, po! Tani erdhi libri (tjetër?).

Si për të bërë një newbie në internet?

Qëllimi kryesor është të tregojnë disa mundësi për të marrë para nga Rrjeti për fillestar .

 • Nuk ka përvojë? Përshtatet!
 • Shkrim i mirë dhe këmbëngulje? Eja!
 • A ju pëlqen rrjetet sociale? Ju nuk jeni vetëm!
 • Shkrim i mirë? Përgjithësisht super!
 • Dashni lojra moderne, por duhet të punoni jashtë linje? Ka një mënyrë për të "ngritur" një qindarkë!
 • Nuk jam i sigurt se çfarë të bëjmë me kursime të vogla? Le të punojnë!

Pse njerëzit nuk përpiqen të marrin para nga interneti? Arsyeja është mashtrim ose ngurrim. Disa investojnë para dhe e humbasin atë. Të tjerët po humbin kohë dhe humbasin bazat. Ende të tjerët ndjekin këshillën e "mësuesit" dhe mbeten pa asgjë. Kurset e katërt të blejnë dhe ata nuk gjejnë aplikim. Ju mund të vazhdoni, por pika, mendoj, është e qartë.

Nëse doni të investoni disa mijëra dhe të merrni një milion - luani llotarinë, papritmas jeni me fat. Nëse doni të investoni diçka në mënyrë që të merrni diçka dhe të kuptoni se si mund të fitoni shumë para - shkarkoni librin. Për fat të mirë, studimi do të marrë pak kohë. Shkarkoni librin në linkun:

Shkarkoni librin!

Nëse mendoni se puna duhet të shpërblehet, ose thjesht dëshironi të më jepni një mbështetje të vogël, klikoni lidhjen më poshtë:

Faleminderit autori

Shuma është një dollar simbolik, që të jetë saktësisht preciz, 64 rubla.

Sipas librit ...

Për të gjitha mangësitë, gabimet, etj shkruani në komentet. Ashtu si dëshirat, sugjerimet, kritikat.

A mendoni se është e domosdoshme të vazhdoni librin, ta plotësoni atë me materiale të reja, të hiqni irrelevantin?

Nëse dikush dëshiron të kontribuojë në zhvillim - do të jetë e mrekullueshme! Mund të jetë një pjesë e vogël e tekstit, apo edhe një kapitull i tërë. Në përgjithësi, një dialog gjithëpërfshirës është i hapur.

Çifti i dashur

Falënderimet e mia:
- Elena të cilat pa mend kishin rënë dakord për të ndihmuar në korrigjimin. Unë nuk e abuzoj me besimin, prandaj, bugs tekst në vende të ndryshme nuk janë të përjashtuara.
- cefp - Administrator i forumit "Të ardhurat nga e para", për kritika të tilla të nevojshme.
- Denis Kuzmenova - për mbështetje dhe dashamirësi.
- Paul - për mbështetje.

Falënderoj ata që mbështetën:

 1. Papa Dima
 2. Svetlana Loktysh
 3. Elena Lisitsyna
 4. Lina

Faleminderit për leximin.
Mirësisë!

17 shkurt 2017

Planet për edicionin e ardhshëm

 1. Më shumë shërbime për fillestar (Yandex Toloka, ...).
 2. Një shembull i krijimit të një fushate reklamuese në AdWords.
 3. Zgjero pyetjen "A është e mundur që një domainr të fitojë para për domainet e fituara, por jo të shitura?"
 4. Krijimi i faqes suaj në platforma falas dhe të paguara.
 5. Më shumë materiale, nëse është e mundur.
 6. ?

autorët

jo online 5 orë

x64 (aka andi)

Komente: 2846 Publikime: 395 Regjistrimi: 02-04-2009

Si për të bërë një newbie në internet?
Kujtoni momentin kur keni dëgjuar së pari zërin e monedhave në rënie në WM Keeper?
Mos harroni ndjenjat që keni përjetuar kur merrni paratë tuaja të para nga interneti?
Pse kaq?
Tjetër?
Si për të bërë një newbie në internet?
Nuk ka përvojë?
Shkrim i mirë dhe këmbëngulje?
A ju pëlqen rrjetet sociale?
Shkrim i mirë?