Реклама
Реклама
Реклама

Galeria e Arteve Shtetërore e Moskës e Artistit të Popullit të Bashkimit Sovjetik A. Shilov

  1. Mënyra e operimit:
  2. Fotot e vendit

Galeria e Arteve Shtetërore e Moskës e Artistit të Popullit të SHBR A. Shilov, që ndodhet në ndërtimin e një rezidence të vjetër, u hap dyert vizitorëve në vitin 1997. Galeria u emërua pas artistit të madh A. Shilov në vitet e jetës së tij. Një fenomen i tillë është jashtëzakonisht i rrallë dhe flet për një nivel të pashembullt të aftësive të artistit. Rradhët në ekspozitat e Aleksandrit Shilov shtriheshin për disa kilometra, dhe admirimi i audiencës nuk njihte kufij. Galeria e Arteve Shtetërore e Moskës e Artistit të Popullit të SHBR A

Galeria e Arteve Shtetërore e Moskës e Artistit të Popullit të Bashkimit Sovjetik A. Shilov

Tifozët besnikë të artistit donin të kishin një mundësi të vazhdueshme për të vëzhguar punën e tij. Kërkesat e tyre të shumta çuan në hapjen e galerisë në maj 1997. Alexander Shilov vendosi të dhurojë mbi 350 vepra të tij në kryeqytet pa pagesë dhe solemnisht premtoi të rriste mbledhjen e Galerisë së Shtetit të Moskës çdo vit.

Deri më sot, ekspozita e përhershme e Galerisë së Fotografive të Shtetit të Moskës të Artistit Popullor të BRSS A. Shilov po afrohet me shenjën e një mijë veprave. Për shkak të rritjes së stokut të pikturave në vitin 2003, u vendos që të ndërtohej një ndërtesë e re galerike. Ndërtesa e re, e projektuar nga arkitekti M. N. Posokhin, përbënte një kompleks të vetëm me një rezidencë të vjetër të Galerisë së Shtetit të Moskës.

Kreativiteti A. Shilov - një fenomen i vërtetë në fushën e artit modern. Veprat e tij kombinojnë aftësinë e artistit më të lartë të klasës dhe një pjesë të shpirtit të një personi të thjeshtë rus.

Galeria e Arteve Shtetërore e Moskës e Artistit të Popullit të Bashkimit Sovjetik A. Shilov

Mënyra e operimit:

  • E martë, e mërkurë, e premte - e diel - nga ora 11.00 deri në 19.00;
  • E enjte - nga ora 11.00 deri në 21.00;
  • E hëna është një ditë pushimi.

Çmimi i biletës:

  • bileta hyrëse - 200 rubla;
  • bileta zbritje - 80 rubla;
  • bileta hyrëse me shërbimin e leksionit - 200 rubla;
  • biletën e zbritjes me shërbimin e leksionit - 100 rubla.

Mësoni më shumë në faqen zyrtare: http://www.amshilov.ru/

Fotot e vendit

Shqyrtime për Moskë Art Gallery Shtetit të Bashkimit Sovjetik Artist Popullore A. Shilov

Në faqen tonë ju do të mësoni gjithçka që ju nevojitet në lidhje me Galerinë e Fotografive të Shtetit të Moskës të Artistit Popullor të BRSS A. Shilov. Kudamoskou është një poster interaktiv i ngjarjeve më interesante në Moskë.

Kudamoskou i vetëdijshëm për të gjitha ngjarjet që do të mbahen në Moskë.
Nëse ju e dini për një ngjarje që nuk është në vend, na tregoni !