Реклама
Реклама
Реклама

5 këshilla se si të hedhin një parti në një apartament të vogël

  1. 1. Bëni një ndryshim pak gjëra brenda, aq më shumë njerëz do të jenë në gjendje të qëndrojnë...
  2. 3. Bëni hapësirë ​​për gjërat që keni.
  3. 4. Mundohuni të përdorni vegla më pak.
  4. 5. Buffet kundër festës

1. Bëni një ndryshim

pak gjëra brenda, aq më shumë njerëz do të jenë në gjendje të qëndrojnë atje. Përgatitni një dhomë për një parti. Merrni jashtë në dhomën tjetër ose në ballkon çdo gjë të tepërt: çfarë, shtylla këmbësh, tavolinë kafeje, kabineti me TV, dhe kështu me radhë. Mos harroni qilimat: ata do të pengohen, ata mund të pista. Qartë hapësirën në qendër, rrëshqisni mobiliet në mure.

2. Shikoni temperaturën

Sa më shumë njerëz, aq më pak oksigjen. Mos harroni këtë.

Nëse sistemi i ngrohjes lejon, zvogëloni bateritë. Në rastin ideal, kur ka ajër të kondicionuar: mund të vendosni një temperaturë të rehatshme dhe ta zvogëloni nëse papritur do të nxehet. Asnjë kondicioner? Duhet të ventiloni dhomën para ardhjes së mysafirëve dhe të dilni nga dritarja në regjimin e mikro-ventilimit. gatim trajton në furrë , përpiquni të përfundoni dhe fikni furrën rreth një orë më parë.

3. Bëni hapësirë ​​për gjërat që keni.

Hanger në korridor është projektuar për pesë xhaketa, dhe të ftuarit do të jenë dy herë më të mëdha? Nuk e di ku mund të marrësh dy duzina pantofla? A nuk duan që të gjithë të pengohen për çantat e grave? Pastaj mendoni për vendosjen e veshjeve të sipërme, këpucëve dhe gjëra të tjera të ftuara paraprakisht.

Xhaketa dhe çanta janë më të lehta që të mos varen dhe dele. Për shembull, në krevat në dhomë gjumi. Nëse nuk ka qilim në banesë dhe ju keni hequr të gjitha dyshemetë me rroba të buta, atëherë ftoni mysafirët të fshijnë çizmet e tyre në hyrje dhe të qëndrojnë në këpucë në natyrë. Kati mund të lahet, por për të vendosur disa çifte palë këpucë në korridor është një problem.

4. Mundohuni të përdorni vegla më pak.

Zakonisht ne përgatisim një tas sallatë dhe organizojmë trajtime në targa. Mendoni se sa enë duhet të lajnë dhe të heqin dorë nga qasja tradicionale.

Bëni pjesë snacks që mund të hahet mbi një pecetë pa një pjatë: canapes, tartlets, sanduiçe. Për ushqim dhe pije të nxehtë, ju mund të përdorni enët e disponueshme.

Greenland Travel / Flickr.com

Sigurohuni që lavaman dhe / ose pjatalarëse janë të zbrazëta. Kontejnerët me ngjyrë të zbrazët duhet të vendosen diku.

5. Buffet kundër festës

Mblidhnim rreth tryezës. Kjo është e madhe kur bëhet fjalë për një darkë familjare ose një festë të vogël të partisë. Por për një parti të zhurmshme për 10 ose më shumë njerëz nuk është zgjidhja më e mirë.

Së pari, keni nevojë për një tavolinë të madhe në mënyrë që të gjithë të kenë "vende" të mjaftueshme. Dhe nëse vendosni tryezën në mes të dhomës, nuk do të ketë vend për vallëzim dhe lojëra. Së dyti, në këtë rast, numri i rregullit 4 nuk do të funksionojë.

Një tryezë shuplakë është ajo që ju nevojitet për një parti. Ju nuk duhet të vendosni të gjitha pijet dhe pijet në të njëjtën tryezë. Përndryshe nuk do të jetë i pandemonium - i papërshtatshëm dhe i shëmtuar. Është më mirë të krijoni disa zona me ushqim dhe pije: vendosim atë në dritare kokteje , në tryezë në qoshe - snacks, dhe në raft - fruta.

Siç mund ta shihni, ju mund të bëni një argëtim të madh edhe në një odnushka modeste. Nëse mendoni për çdo gjë paraprakisht.

Keni diçka për të shtuar? Shkruani në komentet. Dhe festat e lumtur për ju! ;)

Asnjë kondicioner?
Hanger në korridor është projektuar për pesë xhaketa, dhe të ftuarit do të jenë dy herë më të mëdha?
Nuk e di ku mund të marrësh dy duzina pantofla?
A nuk duan që të gjithë të pengohen për çantat e grave?
Keni diçka për të shtuar?